Cenar za fitnes i rehabilitaciju
Nebojša i Miloš osnivači Smart Fitnes centra

O nama

Smart fitness centar, osnovan je na Novom Beogradu, u naselju Belville 2013. godine. Osnivači i treneri su Nebojša Tomić, diplomirani profesor sporta i fizičkog vaspitanja – master i Miloš Mirković diplomirani profesor sporta.

Zbog velikog interesovanja i postignutog uspeha u radu sa klijentima, od 2016. godine, Smart fitness cantar je otvoren na još jednoj lokaciji na Novom Beogradu, u naselju A blok, Savada.

Koncept našeg rada je baziran na funkcionalnom treningu koji se sprovodi individualnim radom (jedan trener-jedan vežbač), bez nepotrebnih gužvi i čekanja na spravama, u prirodno osvetljenom i klimatizovanom prostoru.

Prateći savremeni način života u kome dominira sedenje za racunarom, razvili smo jedinstveni, stručni pristup, koji se dokazao u praksi kao dugoročno i održivo rešenje i sastoji se od dijagnostičkog i trenažnog dela.

Dijagnostički deo čini baterija testova, kojima se vrši procena:

• mobilnosti i stabilnosti zglobova
• amplitude pokreta u zglobovima
• kretanje pojedinih segmenata tela i čitavog tela u prostoru
• merenje telesnog sastava (procenat masti, mišića, vode, kostiju…)

Trenažni deo se sastoji od izrade i sprovodjenja plana i programa treninga (vežbi) za rešavanje nedostaka i problema koji su prethodno dijagnostifikovani (bilo da se radi o povredama, kretanju ili prekomponovanju telesnog sastava). Zbog navedenog načina rada, u mogucnosti smo da Vam pomognemo oko svih problema fizicke prirode, bez obzira da li imate 7 ili 77 godina, da li ste nekada vežbali ili ne, da li se bavite sportom ili rekreativnim vežbanjem, da li imate kondicije ili ne…mi Vam nudimo optimalno rešenje za sve probleme, jer smo tu da Vas saslušamo i posvetimo se isključivo Vama u terminu koji sami odaberete.

Očekujemo dobru volju, pozitivan pristup, redovnost

Svesni smo toga da je Beograd prilično problematičan kada je u pitanju gubljenje vremena na saobraćajnu gužvu, parking i organizaciju uopšte, zbog toga smo Vam obezbedili besplatan parking, a sama lokacija je idealno mesto bez obzira sa kog dela Beograda da dolazite. 

 

STRUČNI TIM

Nebojša Tomić Instruktor FitnesaNebojša Tomić – Diplomirani profesor sporta i fizičkog vaspitanja – master, osnivač i trener. Specijalista za fitnes i rehabilitaciju.

Rođen u Valjevu 1986. Osnovnu školu zavrsio u Belanovici, gimnaziju u Ljigu posle koje upisuje Fakultet sporta I fizičkog vaspitanja na kome je posle osnovnih završio i master studije i stekao zvanje master profesor sporta i fizičkog vaspitanja. Od 2008. do 2011. godine radi sa decom, uzrasta 6 -12 godina u Školi fudbala DIF, pri Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja. Učestvovao u projektu formiranja Škole fudbala FK Crvena Zvezda 2008. godine. Jedan od osnivača Skauting tima DIF od 2009. do 2011. godine. Rad na skauting analizama u FK Crvena Zvezda u sezoni 2008/2009. godina. Rad u skauting službi FK Partizan, kao član Skauting tima DIF u periodu od 2010. do 2012. godine. Od 2008 god. aktivno radi kad personalni trener sa rekreativcima i sportistima sve do 2013 god. kada osniva Smart Fitness Studio, koji sa uspehom radi danas na dve lokacije.

Miloš Mirković Instruktor Fitnesa Miloš Mirković – Diplomirani profesor sporta, osnivač i trener. Specijalista fizičke pripreme sportista.

Rođen u Užicu 1984. godine, gde je završio osnovnu i srednju Medicinsku školu. Završava Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu, gde dobija zvanje Diplomirani profesor sporta.
Aktivno se bavio velikim i malim fudbalom. Član univerzitetske futsal reprezentacije Srbije na evropskom prvenstvu EUC Tampere, Finska 2011. godine.
Od 2007. do 2011. godine radi sa decom, uzrasta 6-12 godina u Školi fudbala DIF, pri Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja. Od 2012. godine radi sa sportistima na poboljšanju fizičkih sposobnosti. Učestvovao u projektu formiranja Škole fudbala FK Crvena Zvezda 2008. godine. Jedan od osnivača Skauting tima DIF od 2009. do 2011. godine. Rad na skauting analizama u FK Crvena Zvezda u sezoni 2008/2009. godina. Rad u skauting službi FK Partizan, kao član Skauting tima DIF u periodu od 2010. do 2012. godine. 2013. godine osniva Smart Fitness Studio u kome, sa uspehom radi danas na dve lokacije.

Nikola Zeković Instruktor FitnesaNikola Zeković – Apsolvent fakulteta za sport i fizičko vaspitanje.

Rođen u Prijepolju 1987. Osnovnu školu zavrsio u Novoj Varoši, a nakon toga i gimnaziju. Apsolvent fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu. Osvajač univerzitetske lige u futsalu sa fakultetom. Od 2010. radi kao personalni trener u više klubova u Beogradu sa klijentima svih uzrasta. Redovan ucesnik polumaratonskih u maratonskih trka. Član Smart fitness centra od maja 2016. godine, od kada počinje da radi aktivno i sa teniserima.

Sandra Simeonovski Instruktor FitnesaSandra Simeonovski – Diplomirani profesor sporta i fizičkog vaspitanja.

Rođena u Beogradu 1991. godine, gde je završila osnovnu školu i Sportsku gimnaziju, kao i Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja gde stiče zvanje Diplomirani profesor sporta i fizičkog vaspitanja.

Od početka osnovne škole aktivno se bavi sportskim plesom i u toku poslednjih 20 godina postiže značajne rezultate na svim uzrasnim nivoima. Na više državnih prvenstava ostvaruje najbolje rezultate, a najznačajnije postignuće je finale Evropskog prvenstva 2010. godine u Nemačkoj.

Profesionalno se angažuje u okviru tima plesača u Huis Ten Boschu u Japanu, od 2016 – 2018. godine. Od 2011. godine postaje trener u „Serbo spartans team“, gde priprema buduće studente Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja za polaganje prijemnog ispita.

Član „Smart fitness centra“ od oktobra 2018. godine.