Poluindividualni trening - Smart Fitnes Novi Beograd

Centar za fitnes i rehabilitaciju
Rehabilitacija nakon povreda

Poluindividualni trening

Trener kontroliše rad 2 klijenta istovremeno
Trajanje treninga 75 min
Rad sa trenerom 45 min
Kardio 30min
Istezanje uz asistenciju trenera
Kreiranje individualnih programa treninga na osnovu rezultata dobijenih detaljnom dijagnostikom
Konstantno praćenje napretka klijenta

USLUGE KOJE SPROVODIMO U POLUINDIVIDUALNIM USLOVIMA:

REDUKCIJA TELESNE MASE – kombinacija programa treninga i plana ishrane
FITNES – REKREATIVNO VEŽBANJE – vežbe za razvoj snage, mobilnosti i izdržljivosti
SPORT – fizička priprema sportista
POWER PLATE TRENING – estetsko oblikovanje tela

LOKACIJA: Smart Fitnes Centar BELVILLE i Smart Fitnes Centar A BLOK – SAVADA
CENA:
1.800 din / 1 termin
12.000 din / 8x / mesečno
16.000 din / 12x / mesečno

Preporuke klijenata

Treneri su veoma ljubazni i strpljivi. Vežbe su kreirane za svakog pojedinca, što daje efektinije rezultate od grupnih treninga na koje sam do sada isla. Zahvaljujući znanju i strpljenju Smart Fitness tima uspala sam da korigujem poboljšam držanje tela i korigujem skoliozu. Sve preporuke i pohvale za odlican tim.

Marija R. 16 godina


Smart Fitness je jedan od najboljih (da ne kažem najbolji 😊) fitness centar u kome sam vežbala, a vezbam aktivno već 10 godina. Treneri su veoma posvećeni i odgovorni, rade revnosno svoj posao, vrlo predano i svakom važbaču posvećuju maksimalnu pažnju. Moj omiljeni trener je Nikola, pored toga što je odličan trener, pre svega je dobar čovek, što je meni jako bitno.

Jasmina K. 40 godina


Prijatan ambijent, još bolja atmosfera. Strpljenje na visokom nivou za vežbače koji imaju svoje, različite, prohteve i želje, uspeh ne izostaje. Preporučujem mladim mamama kojima, kao i meni, treba razumevanje i podrška.

Jasna D. 36 godina


My dear Miloš – najbolji trener u univerzumu!!! – za sajt. A sad interno; iako se svadjamo, mučimo jedno drugog ne bih Miloša menjala ni za kog drugog trenera (osim za Nebojšu, koji stoji pored mene dok ovo pišem pa sam morala 😊) jer mi je „popravio“ ledja i nemam nikakavih problema od kada vežbam kod njega.

Darija O. 40 godina


Aktvno vežbam već 2.5 godine. Zahvaljujući najboljem, Smart Fitness, timu uspela sam da redukujem telesnu težinu do željenog nivoa, popravim držanje tela i kondiciju. Veliko hvala.

Maja Č. 37 godina


Pre godinu dana, nakon povrede ledja (diskus hernija) i silnih terapija koje su mi kratkotrajno rešavale problem, počela sam da treninram u Smart Fitness centru sa ciljem da se oslobodim bola u ledjima i da mogu normalno da funkcionišem. Posle 4 meseca aktivnog rada ispunili smo prvi cilj i bolovi su prestali, od tada nemam više probleme sa ledjima i preporučujem svima koji imaju slične probleme. Sjajno je raditi sa profesionalnim i duhovitim timom.

Maja J. 30 godina

PRATITE NAS!

FacebookYoutubeInstagram

Postavite pitanje