Korektivne vežbe za decu i odrasle uz nadzor stručnih trenera

Centar za fitnes i rehabilitaciju
Korektivne vežbe

Korektivne vežbe

U vreme konstantnog tehnološkog napretka gde je sve “podredjeno” ljudima, dolazimo u situaciju da se sve više zapostavlja osnovna potreba čoveka – kretanje. Vodeći se linijom manjeg otpora, odlaskom autom na posao, naručivanjem proizvoda preko internet, igranjem video igrica umesto izlaskom na igralište (jer je napolju hladno ili vruće…) dosli smo u situaciju da dnevno većina ljudi ne napravi ni 1000 koraka, što je veoma zabrinjavajući podatak.

Deca imaju posturalne probleme jer se ne kreću dovoljno, odrasli jer provode dosta vremena u sedećem položaju, a starije osobe jer mišići stabilizatori sa godinama gube snagu. Naš zadatak je da uočimo problem i napravimo odgovarajući trenažni program koji će dovesti do korecije uočenog deformiteta ili preduprediti potencijalni problem i organizam učiniti funkcionalnim i zdravim. Loša postura usled nedovoljno kretanja, nekvalitetnog rada sa sportisitima, urođenih deformiteta drastično može narušiti zdravlje čoveka.

Korektivne vežbe za kičmu

Tretiranjem mišićnih disbalansa, pažljivo odabranom kombinacijom vežbi snage i istezanja odredjenih mišićnih grupa, pomoćićemo vam da korigujete svoje držanje i krećete se bez bola.

Preporuke klijenata

Treneri su veoma ljubazni i strpljivi. Vežbe su kreirane za svakog pojedinca, što daje efektinije rezultate od grupnih treninga na koje sam do sada isla. Zahvaljujući znanju i strpljenju Smart Fitness tima uspala sam da korigujem poboljšam držanje tela i korigujem skoliozu. Sve preporuke i pohvale za odlican tim.

Marija R. 16 godina


Smart Fitness je jedan od najboljih (da ne kažem najbolji 😊) fitness centar u kome sam vežbala, a vezbam aktivno već 10 godina. Treneri su veoma posvećeni i odgovorni, rade revnosno svoj posao, vrlo predano i svakom važbaču posvećuju maksimalnu pažnju. Moj omiljeni trener je Nikola, pored toga što je odličan trener, pre svega je dobar čovek, što je meni jako bitno.

Jasmina K. 40 godina


Prijatan ambijent, još bolja atmosfera. Strpljenje na visokom nivou za vežbače koji imaju svoje, različite, prohteve i želje, uspeh ne izostaje. Preporučujem mladim mamama kojima, kao i meni, treba razumevanje i podrška.

Jasna D. 36 godina


My dear Miloš – najbolji trener u univerzumu!!! – za sajt. A sad interno; iako se svadjamo, mučimo jedno drugog ne bih Miloša menjala ni za kog drugog trenera (osim za Nebojšu, koji stoji pored mene dok ovo pišem pa sam morala 😊) jer mi je „popravio“ ledja i nemam nikakavih problema od kada vežbam kod njega.

Darija O. 40 godina


Aktvno vežbam već 2.5 godine. Zahvaljujući najboljem, Smart Fitness, timu uspela sam da redukujem telesnu težinu do željenog nivoa, popravim držanje tela i kondiciju. Veliko hvala.

Maja Č. 37 godina


Pre godinu dana, nakon povrede ledja (diskus hernija) i silnih terapija koje su mi kratkotrajno rešavale problem, počela sam da treninram u Smart Fitness centru sa ciljem da se oslobodim bola u ledjima i da mogu normalno da funkcionišem. Posle 4 meseca aktivnog rada ispunili smo prvi cilj i bolovi su prestali, od tada nemam više probleme sa ledjima i preporučujem svima koji imaju slične probleme. Sjajno je raditi sa profesionalnim i duhovitim timom.

Maja J. 30 godina

PRATITE NAS!

FacebookYoutubeInstagram

Postavite pitanje