Fitnes - rekreacija - Smart Fitnes Novi Beograd

Centar za fitnes i rehabilitaciju
Fitness za žene Novi Beograd

Fitnes – rekreacija

Na osnovu rezultata dobijenih testiranjem, ličnih želja klijenata, kao i objektivnih mogućnosti i ograničenja, dobijamo osnovu za adekvatno kreiranje optimalnog trenažnog procesa.

Svi naši programi su zasnovani na temeljima prirodnih, funkcionalnih pokreta koji imaju za cilj da unaprede funkcije kretanja klijenta bez mogućnosti povredjivanja na treningu. To su pokreti spojeni u logične celine sa jasno izgradjenim principima progresije. Pravlnim odabirom i izvodjenjem navedenih pokreta dolazi do rešavanja tegoba nastalnih usled nedovoljnog kretanja kao sto su bolovi u vratu, ledjima, kolenima i drugim zglobovima.

Fitnes za žene Novi Beograd

Svima je jasno da usled nedovoljne fizičke aktivnosti misići atrofiraju, ali glavni problem predstavljaju zglobovi koji usled disfunkcije mišičnog sistema zauzimaju kompenzatorne položaje kako bi telo održali u balansu. Zbog tih položaja dolazi do bolova u odredjenim delovima tela i deformiteta kičme (kifoza, lordoza, skolioza). Iz svega navedenog može se zaključiti da se samo vežbama snage bez mobilnosti zglobova ne mogu rešiti navedeni problemi trajno.

Ukoliko i Vi sedite po ceo dan za računarom i imate problem sa bolovima zbog nedostatka kretanja, onda je ovo pravi program za Vas. Naš stručni tim će odabrati kombinaciju optimalnih vežbi mobilnosti i stabilnosti za Vas koji će dovesti do trajnog rešenja problema.

Preporuke klijenata

Treneri su veoma ljubazni i strpljivi. Vežbe su kreirane za svakog pojedinca, što daje efektinije rezultate od grupnih treninga na koje sam do sada isla. Zahvaljujući znanju i strpljenju Smart Fitness tima uspala sam da korigujem poboljšam držanje tela i korigujem skoliozu. Sve preporuke i pohvale za odlican tim.

Marija R. 16 godina


Smart Fitness je jedan od najboljih (da ne kažem najbolji 😊) fitness centar u kome sam vežbala, a vezbam aktivno već 10 godina. Treneri su veoma posvećeni i odgovorni, rade revnosno svoj posao, vrlo predano i svakom važbaču posvećuju maksimalnu pažnju. Moj omiljeni trener je Nikola, pored toga što je odličan trener, pre svega je dobar čovek, što je meni jako bitno.

Jasmina K. 40 godina


Prijatan ambijent, još bolja atmosfera. Strpljenje na visokom nivou za vežbače koji imaju svoje, različite, prohteve i želje, uspeh ne izostaje. Preporučujem mladim mamama kojima, kao i meni, treba razumevanje i podrška.

Jasna D. 36 godina


My dear Miloš – najbolji trener u univerzumu!!! – za sajt. A sad interno; iako se svadjamo, mučimo jedno drugog ne bih Miloša menjala ni za kog drugog trenera (osim za Nebojšu, koji stoji pored mene dok ovo pišem pa sam morala 😊) jer mi je „popravio“ ledja i nemam nikakavih problema od kada vežbam kod njega.

Darija O. 40 godina


Aktvno vežbam već 2.5 godine. Zahvaljujući najboljem, Smart Fitness, timu uspela sam da redukujem telesnu težinu do željenog nivoa, popravim držanje tela i kondiciju. Veliko hvala.

Maja Č. 37 godina


Pre godinu dana, nakon povrede ledja (diskus hernija) i silnih terapija koje su mi kratkotrajno rešavale problem, počela sam da treninram u Smart Fitness centru sa ciljem da se oslobodim bola u ledjima i da mogu normalno da funkcionišem. Posle 4 meseca aktivnog rada ispunili smo prvi cilj i bolovi su prestali, od tada nemam više probleme sa ledjima i preporučujem svima koji imaju slične probleme. Sjajno je raditi sa profesionalnim i duhovitim timom.

Maja J. 30 godina

PRATITE NAS!

FacebookYoutubeInstagram

Postavite pitanje