Meni

Fitnes – rekreacija

Na osnovu rezultata dobijenih testiranjem, ličnih želja klijenata, kao i objektivnih mogućnosti i ograničenja, dobijamo osnovu za adekvatno kreiranje optimalnog trenažnog procesa. Svi naši programi su zasnovani na temeljima prirodnih, funkcionalnih pokreta koji imaju za cilj da unaprede funkcije kretanja klijenta bez mogućnosti povredjivanja na treningu. To su pokreti spojeni u logične celine sa jasno […]

Telefon:  062/234601   069/1680583
Email:     kontakt@fitnesbeograd.rs

Na osnovu rezultata dobijenih testiranjem, ličnih želja klijenata, kao i objektivnih mogućnosti i ograničenja, dobijamo osnovu za adekvatno kreiranje optimalnog trenažnog procesa.

Svi naši programi su zasnovani na temeljima prirodnih, funkcionalnih pokreta koji imaju za cilj da unaprede funkcije kretanja klijenta bez mogućnosti povredjivanja na treningu. To su pokreti spojeni u logične celine sa jasno izgradjenim principima progresije. Pravlnim odabirom i izvodjenjem navedenih pokreta dolazi do rešavanja tegoba nastalnih usled nedovoljnog kretanja kao sto su bolovi u vratu, ledjima, kolenima i drugim zglobovima.

Fitnes za žene Novi Beograd

Svima je jasno da usled nedovoljne fizičke aktivnosti misići atrofiraju, ali glavni problem predstavljaju zglobovi koji usled disfunkcije mišičnog sistema zauzimaju kompenzatorne položaje kako bi telo održali u balansu. Zbog tih položaja dolazi do bolova u odredjenim delovima tela i deformiteta kičme (kifoza, lordoza, skolioza). Iz svega navedenog može se zaključiti da se samo vežbama snage bez mobilnosti zglobova ne mogu rešiti navedeni problemi trajno.

Ukoliko i Vi sedite po ceo dan za računarom i imate problem sa bolovima zbog nedostatka kretanja, onda je ovo pravi program za Vas. Naš stručni tim će odabrati kombinaciju optimalnih vežbi mobilnosti i stabilnosti za Vas koji će dovesti do trajnog rešenja problema.Personalni fitnes trener Nebojša analizira učinak sa klijentkinjom Demonstracija fitnes pripreme sportista
Kontaktirajte nas
TEL: 062/234-601 TEL: 069/16-80-583 Kontakt forma

LOKACIJA

Fitnes A blok, Savada, Uroša Martinovića 14, lokal 6. i

Fitnes blok 45, Jurija Gagarina 225e, 1. sprat
Autobuske linije : 85, 89, 95

Tramvajske linije : 7, 9, 11, 13

Za vas koji dolazite kolima , obezbedili smo besplatan parking.