Priprema sportista za postizanje najboljih rezultata na takmičenjima

Centar za fitnes i rehabilitaciju
Fizička priprema sportista

Fizička priprema sportista

Osnovni cilj u radu sa sportistima jeste postizanje što boljeg rezultata na takmičenju. Preduslov za to jeste optimalan nivo fizičke pripremljenosti. U želji da se dodje do što boljeg rezultata neretko se dogadja da se preskaču odredjeni koraci i sportisti se dovode do maksimalnih opterećenja za koje nisu fizički sposobni što za rezultat ima sve veći broj povreda u profesionalnom sportu.

Ključnu ulogu u tome imaju (trebalo bi da imaju) kondicioni treneri kojima je glavni zadatak da pripreme sportistu da pruži svoj maksimum na takmičenju, i što je najvažnije da se ne povrede. Naš stručni tim posebnu pažnju posvećuje prevenciji, otkrivanjem slabosti sportiste i pravljenjem optimalnih programa za podizanje motoričkih sposobnosti na viši nivo.
 Priprema sportista za takmičenja

Zbog velikog broja nastupa na takmičenju i svakodnevnim treninzima jasno je da pored snage u kondicionom treningu glavni deo treba da bude posvećen oporavku I vežbama pokretljivosti, istezanja i masaže.
Smart fitness centar Vam pomaže da poboljšajte svoje fizičke sposobnosti i budite spremni za najveće domete na takmičenjima.

Preporuke klijenata

Treneri su veoma ljubazni i strpljivi. Vežbe su kreirane za svakog pojedinca, što daje efektinije rezultate od grupnih treninga na koje sam do sada isla. Zahvaljujući znanju i strpljenju Smart Fitness tima uspala sam da korigujem poboljšam držanje tela i korigujem skoliozu. Sve preporuke i pohvale za odlican tim.

Marija R. 16 godina


Smart Fitness je jedan od najboljih (da ne kažem najbolji 😊) fitness centar u kome sam vežbala, a vezbam aktivno već 10 godina. Treneri su veoma posvećeni i odgovorni, rade revnosno svoj posao, vrlo predano i svakom važbaču posvećuju maksimalnu pažnju. Moj omiljeni trener je Nikola, pored toga što je odličan trener, pre svega je dobar čovek, što je meni jako bitno.

Jasmina K. 40 godina


Prijatan ambijent, još bolja atmosfera. Strpljenje na visokom nivou za vežbače koji imaju svoje, različite, prohteve i želje, uspeh ne izostaje. Preporučujem mladim mamama kojima, kao i meni, treba razumevanje i podrška.

Jasna D. 36 godina


My dear Miloš – najbolji trener u univerzumu!!! – za sajt. A sad interno; iako se svadjamo, mučimo jedno drugog ne bih Miloša menjala ni za kog drugog trenera (osim za Nebojšu, koji stoji pored mene dok ovo pišem pa sam morala 😊) jer mi je „popravio“ ledja i nemam nikakavih problema od kada vežbam kod njega.

Darija O. 40 godina


Aktvno vežbam već 2.5 godine. Zahvaljujući najboljem, Smart Fitness, timu uspela sam da redukujem telesnu težinu do željenog nivoa, popravim držanje tela i kondiciju. Veliko hvala.

Maja Č. 37 godina


Pre godinu dana, nakon povrede ledja (diskus hernija) i silnih terapija koje su mi kratkotrajno rešavale problem, počela sam da treninram u Smart Fitness centru sa ciljem da se oslobodim bola u ledjima i da mogu normalno da funkcionišem. Posle 4 meseca aktivnog rada ispunili smo prvi cilj i bolovi su prestali, od tada nemam više probleme sa ledjima i preporučujem svima koji imaju slične probleme. Sjajno je raditi sa profesionalnim i duhovitim timom.

Maja J. 30 godina

PRATITE NAS!

FacebookYoutubeInstagram

Postavite pitanje