Meni

Fizička priprema sportista

Osnovni cilj u radu sa sportistima jeste postizanje što boljeg rezultata na takmičenju. Preduslov za to jeste optimalan nivo fizičke pripremljenosti. U želji da se dodje do što boljeg rezultata neretko se dogadja da se preskaču odredjeni koraci i sportisti se dovode do maksimalnih opterećenja za koje nisu fizički sposobni što za rezultat ima sve […]

Telefon:  062/234601   069/1680583
Email:     kontakt@fitnesbeograd.rs

Osnovni cilj u radu sa sportistima jeste postizanje što boljeg rezultata na takmičenju. Preduslov za to jeste optimalan nivo fizičke pripremljenosti. U želji da se dodje do što boljeg rezultata neretko se dogadja da se preskaču odredjeni koraci i sportisti se dovode do maksimalnih opterećenja za koje nisu fizički sposobni što za rezultat ima sve veći broj povreda u profesionalnom sportu.

Ključnu ulogu u tome imaju (trebalo bi da imaju) kondicioni treneri kojima je glavni zadatak da pripreme sportistu da pruži svoj maksimum na takmičenju, i što je najvažnije da se ne povrede. Naš stručni tim posebnu pažnju posvećuje prevenciji, otkrivanjem slabosti sportiste i pravljenjem optimalnih programa za podizanje motoričkih sposobnosti na viši nivo.
 Priprema sportista za takmičenja

Zbog velikog broja nastupa na takmičenju i svakodnevnim treninzima jasno je da pored snage u kondicionom treningu glavni deo treba da bude posvećen oporavku I vežbama pokretljivosti, istezanja i masaže.
Smart Fitness Vam pomaže da poboljšajte svoje fizičke sposobnosti i budite spremni za najveće domete na takmičenjima.Personalni fitnes trener Nebojša analizira učinak sa klijentkinjom Demonstracija fitnes pripreme sportista
Kontaktirajte nas
TEL: 062/234-601 TEL: 069/16-80-583 Kontakt forma

LOKACIJA

Fitnes A blok, Savada, Uroša Martinovića 14, lokal 6. i

Fitnes blok 45, Jurija Gagarina 225e, 1. sprat
Autobuske linije : 85, 89, 95

Tramvajske linije : 7, 9, 11, 13

Za vas koji dolazite kolima , obezbedili smo besplatan parking.