Cenar za fitnes i rehabilitaciju

Cenovnik

Program 1 pojedinačni trening Paket od 12 treninga
Dijagnostika 

20 eur

Individualni trening rekreacija
(1 vežbač u terminu sa 1 trenerom)
15 eur 130 eur
Individualni trening korekcija i rehabilitacija
(1 vežbač u terminu sa 1 trenerom) 
20 eur 180 eur
Poluindividualni trening rekreacija
(2 vežbač u terminu sa 1 trenerom) 
20 eur 200 eur

PRAVILNIK SMART FITNESS CENTRA

  • Članske kartice važe 45 dana od uplate i nakon toga nije moguće iskoristiti eventualne preostale termine
  • Plaćanje se vrši na prvom započetom terminu u dinarskoj protivvrednosti
  • Ukoliko želite da otkažete ili pomerite zakazani trening molimo Vas da to uradite dan ranije ili najkasnije 12h pre zakazanog termina
  • Nedolazak ili kasno otkazivanje treninga smatra se iskorišćenim terminom
  • Obavezno nošenje čistih (drugih) patika za trening

Hvala sa saradnji i razumevanju, Vaš Smart Fitness Centar

Utisci

Treneri su veoma ljubazni i strpljivi. Vežbe su kreirane za svakog pojedinca, što daje efektinije rezultate od grupnih treninga na koje sam do sada isla. Zahvaljujući znanju i strpljenju Smart Fitness tima uspala sam da korigujem poboljšam držanje tela i korigujem skoliozu. Sve preporuke i pohvale za odlican tim.

Marija R. 16 godina


Smart Fitness je jedan od najboljih (da ne kažem najbolji 😊) fitness centar u kome sam vežbala, a vezbam aktivno već 10 godina. Treneri su veoma posvećeni i odgovorni, rade revnosno svoj posao, vrlo predano i svakom važbaču posvećuju maksimalnu pažnju. Moj omiljeni trener je Nikola, pored toga što je odličan trener, pre svega je dobar čovek, što je meni jako bitno.

Jasmina K. 40 godina


Prijatan ambijent, još bolja atmosfera. Strpljenje na visokom nivou za vežbače koji imaju svoje, različite, prohteve i želje, uspeh ne izostaje. Preporučujem mladim mamama kojima, kao i meni, treba razumevanje i podrška.

Jasna D. 36 godina


My dear Miloš – najbolji trener u univerzumu!!! – za sajt. A sad interno; iako se svadjamo, mučimo jedno drugog ne bih Miloša menjala ni za kog drugog trenera (osim za Nebojšu, koji stoji pored mene dok ovo pišem pa sam morala 😊) jer mi je „popravio“ ledja i nemam nikakavih problema od kada vežbam kod njega.

Darija O. 40 godina


Aktvno vežbam već 2.5 godine. Zahvaljujući najboljem, Smart Fitness, timu uspela sam da redukujem telesnu težinu do željenog nivoa, popravim držanje tela i kondiciju. Veliko hvala.

Maja Č. 37 godina


Pre godinu dana, nakon povrede ledja (diskus hernija) i silnih terapija koje su mi kratkotrajno rešavale problem, počela sam da treninram u Smart Fitness centru sa ciljem da se oslobodim bola u ledjima i da mogu normalno da funkcionišem. Posle 4 meseca aktivnog rada ispunili smo prvi cilj i bolovi su prestali, od tada nemam više probleme sa ledjima i preporučujem svima koji imaju slične probleme. Sjajno je raditi sa profesionalnim i duhovitim timom.

Maja J. 30 godina

PRATITE NAS!

FacebookYoutubeInstagram

Telefon

011/6300302
062/234601
069/1680583