Meni

Ženska teretana Beograd – Fitnes za žene

Nalazimo se u ulici Uroša Martinovića 14 Obezbeđen besplatan parking! Autobuske linije : 85, 89, 95 Tramvajske linije : 7, 9, 11, 13 Naše ljubazno i profesionalno osoblje spremno je da Vam pomogne na putu do uspeha. Recite nam koji su Vaši ciljevi a mi ćemo Vam pomoći da ih ostvarite! Članstvo u Smart Fitness-u uključuje besplatne […]

Telefon:  062/234601   069/1680583
Email:     kontakt@fitnesbeograd.rs

Nalazimo se u ulici Uroša Martinovića 14

Obezbeđen besplatan parking!

Autobuske linije : 85, 89, 95

Tramvajske linije : 7, 9, 11, 13

Naše ljubazno i profesionalno osoblje spremno je da Vam pomogne na putu do uspeha. Recite nam koji su Vaši ciljevi a mi ćemo Vam pomoći da ih ostvarite!

Članstvo u Smart Fitness-u uključuje besplatne konsultacije o pravilnom izvođenju vežbi, ishrani i zdravom načinu života. Oslobodite se viška kilograma i budite savršene u svakom pogledu uz stručne savete Smart Fitness tima!

Naši programi obuhvataju dijagnostiku, individualni trening, vođeni trening, rehabilitaciju, korektivne vežbe, fitnes – rekreaciju…

Hajde da počnemo!

Posetite nas  radnim danima od 07 do 22h i vikendom od 09 do 17h ili pozovite 062/234601

Utisci polaznika naših programa

Marija R. 16 godina

Treneri su veoma ljubazni i strpljivi. Vežbe su kreirane za svakog pojedinca, što daje efektinije rezultate od grupnih treninga na koje sam do sada isla. Zahvaljujući znanju i strpljenju Smart Fitness tima uspala sam da korigujem poboljšam držanje tela i korigujem skoliozu. Sve preporuke i pohvale za odlican tim. 

Jasmina K. 40 godina

Smart Fitness je jedan od najboljih (da ne kažem najbolji 😊) fitness centar u kome sam vežbala, a vezbam aktivno već 10 godina. Treneri su veoma posvećeni i odgovorni, rade revnosno svoj posao, vrlo predano i svakom važbaču posvećuju maksimalnu pažnju. Moj omiljeni trener je Nikola, pored toga što je odličan trener, pre svega je dobar čovek, što je meni jako bitno.

Jasna D. 36 godina

Prijatan ambijent, još bolja atmosfera. Strpljenje na visokom nivou za vežbače koji imaju svoje, različite, prohteve i želje, uspeh ne izostaje. Preporučujem mladim mamama kojima, kao i meni, treba razumevanje i podrška.

 

Darija O. 40 godina

My dear Miloš – najbolji trener u univerzumu!!! – za sajt. A sad interno; iako se svadjamo, mučimo jedno drugog ne bih Miloša menjala ni za kog drugog trenera (osim za Nebojšu, koji stoji pored mene dok ovo pišem pa sam morala 😊) jer mi je „popravio“ ledja i nemam nikakavih problema od kada vežbam kod njega.

 

Maja Č. 37 godina

Aktvno vežbam već 2.5 godine. Zahvaljujući najboljem, Smart Fitness, timu uspela sam da redukujem telesnu težinu do željenog nivoa, popravim držanje tela i kondiciju. Veliko hvala.

 

Maja J. 30 godina

Pre godinu dana, nakon povrede ledja (diskus hernija) i silnih terapija koje su mi kratkotrajno rešavale problem, počela sam da treninram u Smart Fitness centru sa ciljem da se oslobodim bola u ledjima i da mogu normalno da funkcionišem. Posle 4 meseca aktivnog rada ispunili smo prvi cilj i bolovi su prestali, od tada nemam više probleme sa ledjima i preporučujem svima koji imaju slične probleme. Sjajno je raditi sa profesionalnim i duhovitim timom.

Pozovite 062/234601Personalni fitnes trener Nebojša analizira učinak sa klijentkinjom Demonstracija fitnes pripreme sportista
Kontaktirajte nas
TEL: 062/234-601 TEL: 069/16-80-583 Kontakt forma

LOKACIJA

Fitnes A blok, Savada, Uroša Martinovića 14, lokal 6. i

Fitnes blok 45, Jurija Gagarina 225e, 1. sprat
Autobuske linije : 85, 89, 95

Tramvajske linije : 7, 9, 11, 13

Za vas koji dolazite kolima , obezbedili smo besplatan parking.