Meni

Treninzi

Samostalno vežbanje uglavnom se svodi na odlazak na trening da bi se “umirila savest” i takav pristup je neretko praćen izostankom očekivanih rezultata a veoma često i neprijatnim povredama usled neadekvatnog odabira vežbi i opterećenja. Kao posledica navedenog, veoma brzo dolazi do gubitka motivacije i lako se odustaje od vežbanja. Ukoliko želite prave rezultate, nekoga […]

Telefon:  062/234601   069/1680583
Email:     kontakt@fitnesbeograd.rs

Treninzi - Fitnes Novi Beograd - Studio Belville

Samostalno vežbanje uglavnom se svodi na odlazak na trening da bi se “umirila savest” i takav pristup je neretko praćen izostankom očekivanih rezultata a veoma često i neprijatnim povredama usled neadekvatnog odabira vežbi i opterećenja. Kao posledica navedenog, veoma brzo dolazi do gubitka motivacije i lako se odustaje od vežbanja.

Ukoliko želite prave rezultate, nekoga ko će Vam pomoci da nađete motivaciju da vezbanje postane deo Vašeg svakodnevnog zivota, ne volite gužve u teretamana u kojima više vremena provedete čekajuci na slobodnu spravu nego na izvodjenje vežbe…imamo rešenje za Vas, jer mi nudimo sve to na jednom mestu.

Verovatno ste primetili da svi sportisti imaju svoje lične trenere iako celog zivota treniraju, pa pre nego što krenete na vežbanje razmislite da li Vi, kao rekreativac, imate dovoljno znanja da sebi kreirate odgovarajući program treninga i nadjete motivaciju da u tome istrajete. Većina ljudi misli da je sposobna za to i da im , pošto se ne bave vrhunskim sportom, nisu potrebni ni vrhunski rezultati, a nisu svesni da im je baš zbog toga što ne poznaju osnovne principe trenažnog procesa i funkcionisanja ljudskog organizma, neophodna pomoć stručnog lica kako bi kreirali odgovarajuću aktivnost.

Mi smatramo da trener ima ključnu ulogu u odabiru i sprovođenju vežbi i zbog toga smo kreirali posebne, individualne, termine koje sami odaberete za rad sa svojim ličnim trenerom , koji će zajedno sa Vama napraviti optimalan plan i program rada (na osnovu prethodnog testiranja) i sve vreme pratiti Vaš napredak i uskladjivati vežbe sa trenutnim stanjem.

Nije svaki individualni trening isti i nisu svi lični treneri isti!

Smart FitnesPostoji veliki broj fitnes centara, i jos veci proj personalnih trenera koji se bave pisanjem on-line programa i koji po teretanama sprovode programe bez utemeljenog znanja i dele savete na osnovu svog ličnog iskustva u vežbanju, ili nekog snimka koji su videli na youtube-u i imaju licence o završenom kursu za fitnes instruktora. Smatramo da takav oblik rada ne pripada individualnim treninzima vec šablonskim programom, koji se samo sprovode u individualnim uslovima bez nekog jasnog plana i cilja. Zbog toga naš tim čine isključivo kadrovi koji su zavrsili Fakultet za sport i fizičko vaspitanje, jer smatramo da se temeljno znanje koje se stiče na fakultetu kroz 4-5 godina ne može zameniti bilo kojim kursevima.

 

Nije svaka vežba za svakoga, pa kad vidite nekoga da radi neku “super zanimljivu vežbu” razmislite prvo o samoj sustini iste i sta biste želeli sa njom da postignete pa tek onda, eventualno, probajte da je izvedete.Personalni fitnes trener Nebojša analizira učinak sa klijentkinjom Demonstracija fitnes pripreme sportista
Kontaktirajte nas
TEL: 062/234-601 TEL: 069/16-80-583 Kontakt forma

LOKACIJA

Fitnes A blok, Savada, Uroša Martinovića 14, lokal 6. i

Fitnes blok 45, Jurija Gagarina 225e, 1. sprat
Autobuske linije : 85, 89, 95

Tramvajske linije : 7, 9, 11, 13

Za vas koji dolazite kolima , obezbedili smo besplatan parking.