Meni

Kompletna analiza funkcionalnosti tela

Želite da vam neko konačno uradi kopletnu analizu funkcionalnosti tela, da vam pokaže gde imate potencijalni problem i zašto? Imate probleme sa bolovima u leđima (diskus hernija, isijas), kolenima, ramenima? Dijagnostifikovani su vam određeni problemi u vidu nekog telesnog deformiteta, mišićnih disbalansa i asimetrija (kifoza, lordoza, skolioza, x-noge…), problemi sa pokretljivošću ili snagom određenih delova […]

Telefon:  062/234601   069/1680583
Email:     kontakt@fitnesbeograd.rs

Želite da vam neko konačno uradi kopletnu analizu funkcionalnosti tela, da vam pokaže gde imate potencijalni problem i zašto?

Imate probleme sa bolovima u leđima (diskus hernija, isijas), kolenima, ramenima?

Dijagnostifikovani su vam određeni problemi u vidu nekog telesnog deformiteta, mišićnih disbalansa i asimetrija (kifoza, lordoza, skolioza, x-noge…), problemi sa pokretljivošću ili snagom određenih delova tela?

Potreban vam je savet edukovane, stručne, profesionalne osobe koja radi isključivo na osnovu objektivnih i proverljivih parametara o zdravlju vaših mišića i pokretljivosti vašeg tela?

Ili ste možda u odličnoj formi i želite da je održite kako bi vaše zdravlje, snaga i energija bili na maksimalnom nivou?

Želite konkretne rezultate, punu posvećenost trenera, trening program koji je samo vama namenjen, u vremenu kad vama odgovara?

Ili pak želite da radite sa malom grupom od maksimalno 6 ljudi?

Onda ste na pravom mestu!Personalni fitnes trener Nebojša analizira učinak sa klijentkinjom Demonstracija fitnes pripreme sportista
Kontaktirajte nas
TEL: 062/234-601 TEL: 069/16-80-583 Kontakt forma

LOKACIJA

Fitnes A blok, Savada, Uroša Martinovića 14, lokal 6. i

Fitnes blok 45, Jurija Gagarina 225e, 1. sprat
Autobuske linije : 85, 89, 95

Tramvajske linije : 7, 9, 11, 13

Za vas koji dolazite kolima , obezbedili smo besplatan parking.