Power Plate - Smart Fitnes Novi Beograd

Centar za fitnes i rehabilitaciju

Power Plate

Smart fitness Novi Beograd nudi Vam najpouzdaniju i najefikasniju  tehnologiju današnjice kada je u pitanju mršavljenje, zatezanje tela i postizanje najbolje forme i figure u najkraćem roku.
Power Plate tehnologija je patent koji je originalno razvijen za vrhunske sportiste i rekreativce i uspešno seprimenjuje u procesu rehabilitacije. Putem vibracija koje proizvodi, Power Plate prirodno aktivira refleksne mišićne kontrakcije, stimulišući svaki mišić na telu i time tonira celokupnu figuru, a rezultati su vidljivi već nakon nekoliko treninga.

Da, uz Power Plate zaista možete postići sve ovo i više od toga. Iznenađujuće raznovrsna, ova mašina skraćuje trening u odnosu na standardne fitnes treninge i teretane na svega 30 minuta.
Sve što Vi treba da radite je da stojite u odgovarajućem položaju, prateći instrukcije personalnog trenera koji je tokom celog treninga posvećen samo Vama. Ovaj trening, pogodan za svako telo i svaki uzrast, kontrakuje različite mišićne grupe, a zahvaljujući vibracijama na željenim mišićnim grupama toniraće celo telo i dovesti ga u besprekorno stanje.
Jedan trening na Power Plate-u podrazumeva 30 minuta tretmana posle koga ćete osetiti da su Vaši mišići okrepljeni, zategnuti i čvrsti.
Kako biste se uverili u efikasnost i rezultate, nudimo Vam besplatan probni trening koji možete zakazati ovde.

Preporuke klijenata

Treneri su veoma ljubazni i strpljivi. Vežbe su kreirane za svakog pojedinca, što daje efektinije rezultate od grupnih treninga na koje sam do sada isla. Zahvaljujući znanju i strpljenju Smart Fitness tima uspala sam da korigujem poboljšam držanje tela i korigujem skoliozu. Sve preporuke i pohvale za odlican tim.

Marija R. 16 godina


Smart Fitness je jedan od najboljih (da ne kažem najbolji 😊) fitness centar u kome sam vežbala, a vezbam aktivno već 10 godina. Treneri su veoma posvećeni i odgovorni, rade revnosno svoj posao, vrlo predano i svakom važbaču posvećuju maksimalnu pažnju. Moj omiljeni trener je Nikola, pored toga što je odličan trener, pre svega je dobar čovek, što je meni jako bitno.

Jasmina K. 40 godina


Prijatan ambijent, još bolja atmosfera. Strpljenje na visokom nivou za vežbače koji imaju svoje, različite, prohteve i želje, uspeh ne izostaje. Preporučujem mladim mamama kojima, kao i meni, treba razumevanje i podrška.

Jasna D. 36 godina


My dear Miloš – najbolji trener u univerzumu!!! – za sajt. A sad interno; iako se svadjamo, mučimo jedno drugog ne bih Miloša menjala ni za kog drugog trenera (osim za Nebojšu, koji stoji pored mene dok ovo pišem pa sam morala 😊) jer mi je „popravio“ ledja i nemam nikakavih problema od kada vežbam kod njega.

Darija O. 40 godina


Aktvno vežbam već 2.5 godine. Zahvaljujući najboljem, Smart Fitness, timu uspela sam da redukujem telesnu težinu do željenog nivoa, popravim držanje tela i kondiciju. Veliko hvala.

Maja Č. 37 godina


Pre godinu dana, nakon povrede ledja (diskus hernija) i silnih terapija koje su mi kratkotrajno rešavale problem, počela sam da treninram u Smart Fitness centru sa ciljem da se oslobodim bola u ledjima i da mogu normalno da funkcionišem. Posle 4 meseca aktivnog rada ispunili smo prvi cilj i bolovi su prestali, od tada nemam više probleme sa ledjima i preporučujem svima koji imaju slične probleme. Sjajno je raditi sa profesionalnim i duhovitim timom.

Maja J. 30 godina

PRATITE NAS!

FacebookYoutubeInstagram

Postavite pitanje