Meni

Power Plate

Power Plate prirodno aktivira refleksne mišićne kontrakcije, stimulišući svaki mišić na telu i time tonira celokupnu figuru, smanjuje masne naslage i celulit, a mišićima daje privlačan, vretenasti oblik.

Telefon:  062/234601   069/1680583
Email:     kontakt@fitnesbeograd.rs

Smart fitness Novi Beograd nudi Vam najpouzdaniju i najefikasniju  tehnologiju današnjice kada je u pitanju mršavljenje, zatezanje tela i postizanje najbolje forme i figure u najkraćem roku.
Power Plate tehnologija je patent koji je originalno razvijen za vrhunske sportiste i rekreativce i uspešno seprimenjuje u procesu rehabilitacije. Putem vibracija koje proizvodi, Power Plate prirodno aktivira refleksne mišićne kontrakcije, stimulišući svaki mišić na telu i time tonira celokupnu figuru, a rezultati su vidljivi već nakon nekoliko treninga.

Da, uz Power Plate zaista možete postići sve ovo i više od toga. Iznenađujuće raznovrsna, ova mašina skraćuje trening u odnosu na standardne fitnes treninge i teretane na svega 30 minuta.
Sve što Vi treba da radite je da stojite u odgovarajućem položaju, prateći instrukcije personalnog trenera koji je tokom celog treninga posvećen samo Vama. Ovaj trening, pogodan za svako telo i svaki uzrast, kontrakuje različite mišićne grupe, a zahvaljujući vibracijama na željenim mišićnim grupama toniraće celo telo i dovesti ga u besprekorno stanje.
Jedan trening na Power Plate-u podrazumeva 30 minuta tretmana posle koga ćete osetiti da su Vaši mišići okrepljeni, zategnuti i čvrsti.
Kako biste se uverili u efikasnost i rezultate, nudimo Vam besplatan probni trening koji možete zakazati ovde.

LOKACIJA: Smart Fitness A BLOK – SAVADA
CENA:
1.800 din / 1 termin
12.000 din / 8x / mesečno
16.000 din / 12x / mesečnoKontaktirajte nas
TEL: 062/234-601 TEL: 069/16-80-583 Kontakt forma

LOKACIJA

Fitnes A blok, Savada, Uroša Martinovića 14, lokal 6. i
Autobuske linije : 85, 89, 95

Tramvajske linije : 7, 9, 11, 13

Za vas koji dolazite kolima , obezbedili smo besplatan parking.