Vođeni trening - Smart Fitnes Novi Beograd

Centar za fitnes i rehabilitaciju

Vođeni trening

Trener kontroliše rad 3 do 6 klijenta istovremeno
Trajanje treninga 60 min
Rad sa trenerom 30 min
Samostalno zagrevanje
Kardio 30min uz samostalno istezanje
Individualni programi rada po principu unapred kreiranih nivoa treninga (nivo 1,2,3…)

USLUGE KOJE SPROVODIMO U GRUPNIM USLOVIMA:

FITNES – REKREATIVNO VEŽBANJE – vežbe za razvoj snage, mobilnosti i izdržljivosti
SPORT – fizička priprema sportista
REDUKCIJA TELESNE MASE – kombinacija vežbi snage po principu kružnog treninga za sagorevanje kalorija
POWER PLATE TRENING – estetsko oblikovanje tela

LOKACIJA: Smart Fitnes Centar A BLOK – SAVADA
CENA:
1.000 din / 1 termin
6.500din / 2x nedeljno/ 30 dana (pogledaj termine)
8.500din / 3x nedeljno / 30 dana (pogledaj termine)

Preporuke klijenata

Treneri su veoma ljubazni i strpljivi. Vežbe su kreirane za svakog pojedinca, što daje efektinije rezultate od grupnih treninga na koje sam do sada isla. Zahvaljujući znanju i strpljenju Smart Fitness tima uspala sam da korigujem poboljšam držanje tela i korigujem skoliozu. Sve preporuke i pohvale za odlican tim.

Marija R. 16 godina


Smart Fitness je jedan od najboljih (da ne kažem najbolji 😊) fitness centar u kome sam vežbala, a vezbam aktivno već 10 godina. Treneri su veoma posvećeni i odgovorni, rade revnosno svoj posao, vrlo predano i svakom važbaču posvećuju maksimalnu pažnju. Moj omiljeni trener je Nikola, pored toga što je odličan trener, pre svega je dobar čovek, što je meni jako bitno.

Jasmina K. 40 godina


Prijatan ambijent, još bolja atmosfera. Strpljenje na visokom nivou za vežbače koji imaju svoje, različite, prohteve i želje, uspeh ne izostaje. Preporučujem mladim mamama kojima, kao i meni, treba razumevanje i podrška.

Jasna D. 36 godina


My dear Miloš – najbolji trener u univerzumu!!! – za sajt. A sad interno; iako se svadjamo, mučimo jedno drugog ne bih Miloša menjala ni za kog drugog trenera (osim za Nebojšu, koji stoji pored mene dok ovo pišem pa sam morala 😊) jer mi je „popravio“ ledja i nemam nikakavih problema od kada vežbam kod njega.

Darija O. 40 godina


Aktvno vežbam već 2.5 godine. Zahvaljujući najboljem, Smart Fitness, timu uspela sam da redukujem telesnu težinu do željenog nivoa, popravim držanje tela i kondiciju. Veliko hvala.

Maja Č. 37 godina


Pre godinu dana, nakon povrede ledja (diskus hernija) i silnih terapija koje su mi kratkotrajno rešavale problem, počela sam da treninram u Smart Fitness centru sa ciljem da se oslobodim bola u ledjima i da mogu normalno da funkcionišem. Posle 4 meseca aktivnog rada ispunili smo prvi cilj i bolovi su prestali, od tada nemam više probleme sa ledjima i preporučujem svima koji imaju slične probleme. Sjajno je raditi sa profesionalnim i duhovitim timom.

Maja J. 30 godina

PRATITE NAS!

FacebookYoutubeInstagram

Postavite pitanje